spectrumgrandprix 01 - Spectrum Grand Prix - Powertool Dragracing: de tweede editie!

Édisi kadua Spéktrum Grand Prix - Powertool Dragracing

Nuturkeun BK Power Alat Séred Racing (http://powertoolracing.be) sareng édisi hébat taun ka tukang na! Spectrumschool nya anu kadua Grand Prix pikeun péstol seret powertool! ???

Ngalangkungan jarak sakitar 18,5 méter, bakal diputuskeun saha anu ngadamel kendaraan panggancangna dumasar kana hiji atanapi dua alat tangan listrik. Sababaraha kelas sakola urang ngawangun pembalap sorangan.

Ulah rék lakonan hal nu sarua dina Sabtu, April 27 2019 on Kampus Plantin ka garis awal?

Di stake tilu cangkir bursa:
- "Grand Prix" dipasrahkeun ka jalma anu tukang balap sered meuntas garis finish heula di final?
- "Klassebak" dipasrahkeun pikeun kendaraan anu numutkeun ka juri paling indah dihias?
- "Mobil spectacle" dipasrahkeun pikeun kendaraan anu numutkeun juri didorong paling "cerdik" ⚙️

___

> Buka bagian wéb pikeun langkung seueur inpormasi sareng pendaptaran!

info leuwih lengkep?