spéktrum grandprix-01

édisi kadua Grand Prix Spéktrum - Alat Power Séred Racing

Nuturkeun BK Power Alat Séred Racing (http://powertoolracing.be) Jeung édisi hébat taun ka tukang nu GO! Spéktrum Sakola nya Grand Prix kadua pikeun racers sered alat kakuatan! 🏁🏁🏁

Leuwih jarak ngeunaan 18,5 méter bakal mutuskeun saha ieu wahana panggancangna dina dasar salah sahiji atawa dua parabot leungeun listrik. Sababaraha kelas sakola urang diwangun racer sorangan.

Ulah rék lakonan hal nu sarua dina Sabtu, April 27 2019 on Kampus Plantin ka garis awal?

Di stake tilu cangkir bursa:
- The "Grand Prix" bakal dibikeun ka racer baé sered di final anu munggaran crosses finish 🏆
- The "Klassebak" geus dibikeun pikeun wahana geus dihias paling palinter nurutkeun juri 🎨
- The "tontonan mobil" geus dibere keur wahana anu disetir paling "akalna" nurutkeun juri ⚙️

___

> Buka webkatern pikeun émbaran leuwih lengkep sarta pendaptaran!