36062956 10216310808506127 3312570866516099072 n e1529680690119 - PLUG & PLAY: leerlingen ontwikkelen een eigen arcadegame!

Balik! Spéktrum Sakola ngawangun videogame sorangan: Spesifikasina tram

Murid-murid latihan Pembelajaran Kayu + Keterampilan sareng palatihan IT parsial Learning + Working damel kaulinan arcade ti mimiti di handapeun bimbingan Devillé Arcade. Aranjeunna narjamahkeun ideu kana kaulinan anu tiasa dimaénkeun pikeun program sareng kode, ngempelkeun perangkat keras sareng ngadamel kabinet gim profesional. Spesifikasina tram lahir!

Kabinet gim ieu dipasihkeun nalika acara Plug & Play di bioskop RIX pasangan urang CC Deurne kalayan seueur kagiatan anu aya hubunganana sareng kaulinan; aula arcade vintage, bengkel coding, turnamén pembina mincraft sareng seueur deui!

___

> Artikel ngeunaan Spesifikasina tram di Gazet Van Antwerpen
> Mitra: Deville Arcade, CC Deurne