logorestoruggeveldwebpagina 1450x284 - Resto Ruggeveld

Anu urang?

Pajajaran Ruggeveld nyaeta ajar restoran latihan silaturahmi éta Balik! spéktrum Sakola. Hiji tempat publik mana anjeun bisa mindahkeun kana tabél.

dapur jeung aula urang peserta didik Learning + Works (bagian-waktu pangajaran) dianggo ku produk musiman seger jeung masakan kualitas, disadiakeun ku produser lokal. Jadi kaget ku kami menu tilu-Tangtu kalayan inuman nu ngandung alkohol saacan tuang na appetizer tur imah anggur. Simkuring oge nawiskeun rumus Tambaksari. Kaluar bisa kalayan kopi atanapi tea sarta snacks mun dessert. Ku ngadatangan Pajajaran Ruggeveld ngabantu anjeun dina cara pikaresepeun kami chefs hareup ngora jeung waiters kalayan latihan jeung ngembangkeun maranéhanana.  Nu bakal pangajaran I Dahareun kuring papanggih

Resto Ruggeveld DSC 4453 1 - Resto Ruggeveld

galeri

praktis

Kusabab ukuran korona, urang ayeuna teu tiasa nampi reservasi éksternal.

Pajajaran Ruggeveld dibuka Senén nepi ka Jumaah tina 11u55 mun 14u iwal Rebo jeung mangsa libur sakola.

> Ngumpulkeun perlu!
> Sahenteuna 2 dinten minggu sateuacanna // kelompok ti 10 - 50 jalma sahenteuna 5 dinten minggu sateuacanna
> Punten wartosan kami sateuacanna ngeunaan alergi, vegetarian, vegan, sareng sajabana Kami senang ngalaksanakeun alternatif.

  • telepon:  + 32 (0) 497 / 49 68 21 (salila jam bisnis)
  • surat: restoruggeveld@spectrumschool.be
  • reservations (nepi ka jalma 10) maké formulir di handap:

Pajajaran Ruggeveld

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 471
2100 Deurne

> Angkutan umum: trem 10 - tram 5 - tram 8 - bus 19 - bus 410 - bus 411 - bus 412
> Stasion Velo: 240-Park Groot Schijn & 334-Den Haas
> Parkir mobil anjeun tiasa di tempat parkir payuneun gedong.

Ngajar réstoran Pajajaran Ruggeveld kabuka Senén mun Jumaah tina 12u55 mun 14u iwal Rebo jeung mangsa libur sakola.

Pangmayaran bisa kalayan kartu ngan lumangsung lokal. Simkuring teu nampa duit tunai.

bancontact 300x212 - Resto Ruggeveld

restoruggeveldwit 300x45 - Resto Ruggeveld

Balik! spéktrum Sakola
Kampus Ruggeveld - Departemen Perhotelan
Ruggeveldlaan 471
2100 Deurne

Tel +32(0)497/49 68 21
pos restoruggeveld@spectrumschool.be

muka jam

Pajajaran Ruggeveld nyaeta Senén kabuka ngaliwatan Jumaah tina 11u55 mun 14u iwal Rebo jeung mangsa libur sakola.

resto ruggeveld 4796 - Resto Ruggeveld

inisiatif AN

logo spectrum wit - Resto Ruggeveld