Valscherm Gedraaid 300x287 - Snuffelklassen

Sakola urang hoyong ngawangun jambatan sakola dasar pikeun ngijinkeun siswa ka darat langkung lemes dina pendidikan menengah.

Mark Blauw Klein - Snuffelklassen

Di hiji sisi, kami nawiskeun KAJURbengkel di mana siswa ngaliwat prosés téknis sadayana pikeun nyiptakeun solusi pikeun masalah khusus. Kalayan keahlian anu diperyogikeun sareng matéri anu pas, urang damel sacara tujuan pikeun tujuan kurikulum orientasi dunya anjeun.

Di sisi anu sanésna, kami nyayogikeun a kaulinan orienteering numana sistem pendidikan diwanohkeun ku cara anu pikaresepeun sareng ngazum kana pilihan diajar sakola urang. Unggal murid milih arah hiber nyalira ngalangkungan karakter anu dipilih nyalira pikeun nga-decipher konci. Aranjeunna tiasa nganggo lembar kerja tertutup pikeun ieu.

Mark Geel Klein - Snuffelklassen
Mark Roze Klein - Snuffelklassen

Saatos pendaptaran anjeun anjeun bakal nampi paréntah pikeun maénkeun kaulinan orientasi sareng murid anjeun. Gimna badé sumping di dieu pikeun mendakan deui.

Yakin? Daptar kelas anjeun di handap. Urang teras bakal ngahubungi anjeun sakedap kanggo mastikeun tanggal na. Kami hoyong anjeun nyayogikeun saloba data anu mungkin pikeun ningkatkeun kasempetan kami nampi kelas anjeun. Mudah-mudahan pendak deui!

Mark Rood Klein - Snuffelklassen