3x3 masters 1450x1024 - Spectrum Athletes hosten voorronde 3x3 MASTERS

Spéktrum atlit HOSTEN awal 3X3 Masters

Master 3X3 mangrupikeun turnamén baskét 3 tina 3 pangageungna di Bélgia. Saatos sababaraha babak kualifikasi di sababaraha propinsi, sababaraha final bakal dimaénkeun dina sababaraha kategori. Urang atlit spéktrum ngayakeun putaran awal dina lapangan olahraga urang sareng ngiringan kana pasanggiri.

___

Website Masters 3X3