spectrumtechnic 2020 - Spectrumtechnic 2019

SPECTRUMTECHNIC

2 HARI TEKNOLOGIKAL DANA NGUMPULAN HOLIDAY EASTER!

Spectrumtechnic mangrupikeun STEM & IT camp pikeun umur 11-15 taun.

Anjeun bakal ilubiung dina bengkel tiis, meunang tur VIP di bengkel husus. Anjeun tiasa ngahibur nu SpectrumTechnic Playroom tur meunang demo ku para ahli. Salaku icing on jajan sanggeus anjeun meunang dua poe ieu teh diploma SpectrumTechnic!

 

program

Program édisi 2020 bakal online pas!

praktis

Saha? Wayang kulit antara 11 na 15 taun

Lamun?

- Kemis 16 April sareng Jumaah 17 April, bengkel ti jam 09.30 dugi ka 15.30 sonten.

- Perawatan budak disayogikeun énjing-énjing ti jam 08.30 énjing sareng sonten dugi ka 17 sonten.

- Upacara wisuda tanggal 17 April jam 16 sonten. Kalayan resepsi kanggo pamilon sareng sepuh.

Dimana?

Spéktrum Sakola Kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne

Naon mawa?

Dahar beurang sarta sapatu sturdy.

Keur naon urang nyadiakeun?

alat-alat kaamanan, alat-alat pelindung, snack, inuman jeung kantong goodie. (Kaasup dina harga)

Ngarugikeun?

20 euro - Pendaptaran ngan valid saatos mayar. Pamayaran tiasa dilakukeun dina resepsi sakola salami jam sakola atanapi ku transfer bank. Kami bakal ngintunkeun anjeun formulir transfer.

ngadaptarkeun