panyilidikan kelas

di urang Gelar Pertama Lebar (Belajar op kampus Plantin anjeun tiasa ngaraosan disiplin anu sanés sareng mendakan bakat anjeun. Gagang mangrupikeun bagian anu penting tina ieu. Kusabab kitu urang nawiskeun sababaraha Bengkel STEM anu ka anjeun sareng murid na Kelas 6e tiasa milu. Anjeun milih per sakola dua bengkel aranjeunna bakal nuluykeun dina dua énjing dinten Jumaah anu béda. Waktu tepatna waktos ieu direncanakeun sareng anjeun saatos anjeun parantos ngadaptar ti ngadaptar pendaptaran di handap. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur émbaran ngeunaan hiji bengkel ku ngaklik poto anu saluyu. Di tungtung unggal bengkel urang merencanakeun hiji evaluasi anu tiasa dianggo ku sakola pikeun ngalaporkeun kanyaho, kaahlian sareng sikep murid.

Objektif rencana pembelajaran sapertos anu dinyatakeun pikeun bengkel mangrupikeun pikeun GELANG! tapi mirip sareng jaringan pendidikan anu sanés.

ngadaptarkeun