VOTE CAMPUS PLANTINE

di urang Gelar Pertama Lebar (Belajar op kampus Plantin anjeun tiasa ngaraosan disiplin anu sanés sareng mendakan bakat anjeun. Gagang mangrupikeun bagian anu penting tina ieu.

Kusabab ukuran korona, kami moal nampi anjeun di kampus kami, tapi kami resep pisan sumping ka anjeun pikeun nampilkeun sakola urang sareng Bengkel STEM pikeun masihan ka anjeun murid ngeunaan éta Kelas 6e. Saatos didaptarkeun liwat formulir pendaptaran di handap ieu, kami bakal ningali babarengan pikeun tanggal anu cocog (Jumaah énjing). Dua guru ti Spéktrum Sakola teras bakal mingpin bengkel ieu dina jalur anu leres kalayan ati-ati pisan kana tindakan kabersihan. Salaku conto, sadaya alat anu urang bawa pikeun murid bakal didesinfeksi.

Objektif rencana pembelajaran sapertos anu dinyatakeun pikeun bengkel mangrupikeun pikeun GELANG! tapi mirip sareng jaringan pendidikan anu sanés.

Kami diajar ngeunaan bentuk énergi utami sareng kumaha cara éta tiasa saling dirobah. Kanggo milarian terang, urang ngalakukeun sababaraha ékspérimén sareng unggal murid ngawangun robot saderhana anu tiasa narik sadaya jinis inohong anu anéh. Robot nyandak murid ka imah saatosna. Sababaraha lambar damel anu réngsé ku murid tiasa dianggo ku guru salaku évaluasi.

DoodleBot 400x274 - STEM op campus plantijn

ngadaptarkeun