bollen 01 1 1450x560 - studiedag puntenloos evaluatiesysteemLO home 01 - studiedag puntenloos evaluatiesysteemLW home 1 e1529413165835 - studiedag puntenloos evaluatiesysteemLB home 01 1 - studiedag puntenloos evaluatiesysteem

diajar

Sasaran Teaching and evaluasi; Nunjuk ka A evaluasi muatan

Jumaah April 26 2019

Dua taun sakola katukang, sakola urang dimimitian ku sistem évaluasi tanpa pendaptaran poin di BSO, paruh waktu sareng kursus duaan. Poin diganti ku bola anu laun-laun janten héjo janten héjo. Titik héjo hartosna yén tujuan parantos kahontal sapinuhna.
Fokus di dieu nyaéta pikeun ngahontal tujuan diajar per murid masing-masing sareng henteu dina rata-rata kelas. Ku cara kieu, unggal guru sareng sakola ogé tiasa ngajamin kahontalna hasil diajar sareng kurikulum anu langkung saé. Taun ayeuna murid bakal nguntungkeun manpaat. Dina akhir taun ajaran anu lalu, urang perhatoskeun panurunan jumlah sertipikat C sareng, pang luhurna, cara anu lengkep pikeun ngabahas déwan kelas kalayan kirang diskusi sareng langkung jelas.

"Bisnis inti évaluasi nyaéta kéngingkeun katerampilan sareng damel dina kompeténsi. Kalayan sistem ieu, boh guru boh murid gaduh gambaran anu jelas ngeunaan prosés diajar. Ku cara kieu guru tiasa nyaluyukeun sampurna upami diperyogikeun. Siswa dina gilirannana tiasa sampurna nyusun jalan lacak na nyalira. Sacara prinsip, tujuan anu kaala teu kedah dievaluasi deui. Ku cara ieu murid tiasa langkung konsentrasi kana tujuan anu teu acan kahontal. ” 
- Hans De Schepper, koordinator sistem évaluasi.

Kusabab urang niatna percanten cara kieu Kami rek evaluate kaahlian urang babagi kalawan sesa bentang nu. Saatos kasuksésan édisi munggaran, urang ngatur Jumaah April 26 2019 poé ulikan kadua "Pangajaran sareng evaluasi anu dituju; kana sistem evaluasi anu teu aya gunana ”.

> Lalajo laporan ti News VRT ngeunaan evaluasi urang.

program

  • 12u30: resepsi
  • 13u15: Mimitian visi jeung sajarah kasang tukang pendekatan ieu ku C. Hannes, diréktur balik! spéktrum Sakola
  • 14u: ngamimitian sesi informasi:
    • Sasaran pangajaran sarta mengevaluasi dina pangajaran umum
      - Hans De Schepper, koordinator PAV sareng GOK
    • Sasaran pangajaran sarta mengevaluasi dina prakték / formasi nu patali pakasaban
      - Guy Duchene, Koordinator Diajar + ngagawekeun (DBSO)
    • Pangaruh ajaran sasaran sarta mengevaluasi kawijakan kaséhatan sakola
      Sonja Wellens, nimbalan Diréktur Learning + pinter
    • Sasaran pangajaran sarta mengevaluasi dina karya proyék di sakola
      - Ann Moens, nimbalan Diréktur Kapanggihna Learning + sarta Sigrid Pinto, OKAN-koordinator
    • Ngadegkeun tulang tonggong administrasi titik evaluasi muatan dina Smart School
      Ivo Legon, koordinator TI
  • 16u: nutup waktos sareng panarimaan.

ngadaptarkeun