trialogafb 01 - TRIALOG: GO! Spectrumschool ontwikkelt mee app voor Duaal Leren

TRIALOG: aplikasi Pikeun diajar dual

Balik! Spéktrum Sakola ngiring dina proyék Éropa pikeun ngembangkeun hiji aplikasi komunikasi dina hiji rentang antara bisnis Dual Learning, sakola jeung murid.

Modern sareng transparan 'Pembelajaran ganda' meryogikeun alat komunikasi anu lancar sareng 'real-time' anu cocog sareng harepan sakola sareng perusahaan. Pikeun jalma ngora, smartphone atanapi iPhone mangrupikeun sarana komunikasi pilihan ayeuna. Dina rapat Erasmus + di Roma, pamilon ti Italia, Romania, Jérman sareng Bélgia mutuskeun kanggo kolaborasi sareng ngembangkeun aplikasi anu nyambungkeun sareng sadar dua prinsip ieu.

Aplikasi mangrupikeun alat anu ramah, tiasa diaksés pikeun jalma ngora sareng déwasa. Komunikasi real-time sareng ruang terbuka pikeun umpan, umpan balik sareng feedforward ngajamin dukungan langsung pikeun jalma ngora. Fungsi "utusan" anu biasa dina aplikasi nyayogikeun komunikasi tilu arah anu lancar diantara aranjeunna
murid, guru sareng pembimbing tiasa. Aplikasi ngadaptar sadaya data sareng tiasa ngahasilkeun laporan kamajuan tina pangalaman damel. Data na
dina awan nu aya gampang sadia na sandi cipta.