Duaal leren 1 - Wat is duaal leren?

latihan kami Learning Dual

Naon dual learning?

Anjeun ngagabungkeun anu saé tina 2 dunya: diajar di sakola sareng diajar di tempat damel. Anjeun nyéépkeun 3 dinten di tempat damel.
kursus umum jeung pangaweruh teoritis tur praktis tambahan anjeun diajar di sakola kalawan atikan anjeun.
pangaweruh praktis jeung pangalaman relevan Anjeun ngamekarkeun kana parusahaan nyata.
Perusahaan tur ngabahas sakola dina rutin sarta satuju kana naon bisa diajar.
Sangkan anjeun meunang dina minimum waktu hiji yayasan teoritis kuat jeung loba pangalaman, tur ngamekarkeun salila studi anjeun pangalaman relevan di gaw nu.
Anjeun ménta sertipikat anjeun atikan sékundér jeung anjeun geuwat hiji hambalan badag dihareupeun peers anjeun!

Naha milih dual learning?

  • Anjeun diajar di lingkungan karya nyata
  • Anjeun ningkatkeun kasempetan proyek Anjeun
  • Anjeun mutakhir ku alat sareng téknologi pang anyarna
  • Diajar ku lakukeun motivasi nambahan.
  • Anjeun ngalaksanakeun 'soft skill' anu penting dina pasar tenaga kerja, sapertos kerjasama, nyandak inisiatif, dugi kana waktos, ...

Anjeun perlu mayar di learning dual?

Pikeun poé nu aya dunungan, Anjeun anu biasana dibayar. Waragad anu dibereskeun sarta gumantung kana umur anjeun jeung pangalaman. Jalma anu milih pikeun pembelajaran dual tetep fiscally gumantung jeung bapa maneh atawa kolotna anjeun nuluykeun pikeun nampa benefit anak.

Naon nya éta selisih dual learning jeung latihan?

Internships biasana lepas kirang panjang batan rentang di learning dual. Dina taun katujuh tina conto profésional nuturkeun 8 minggu di jalur normal (ie 40 poé ngajar magang)

Jalma anu milih pikeun pembelajaran dual jalan mun 130 dinten di pausahaan.

Dina magang ieu utamana dimaksudkeun nu latihan naon nu tos diajar di sakola. Dina pembelajaran dual do bener diajar di gaw nu.

Naha dual learning di sakola urang?

The GO! Spéktrum Sakola di Deurne (Antwerp) nyaéta pelopor dina pembelajaran dual. Urang nawiskeun leuwih 25 taun dina sistem pembelajaran dual Diajar + ngagawekeun. (Bagean-waktu pangajaran oge dual learning)

Inpo ngeunaan pembelajaran dual.

Frank Depoortere
Suksesi Learning Dual
frank.depoortere@spectrumschool.be
03 / 328 03 65

Anjeun tiasa manggihan inpo nu leuwih wincik dina website Dual Learning Flanders.

knopschrijfjenuin 300x159 - Wat is duaal leren?

Balik! Spéktrum Sakola milu Idéal Dual Learning nu urang digarap kaluar konsép pikeun portopolio murid keur Dual.

trialog logo 300x72 - Wat is duaal leren?

Kami ilubiung dina proyék European Erasmus + "Trialog". Aplikasi pikeun nuturkeun prosés diajar di gaw.