dual learning

latihan kami Learning Dual

Naon dual learning?

Anjeun ngagabungkeun anu pangalusna 2 alam: diajar di sakola tur diajar di gaw nu. Anjeun bakal 3 dinten di gaw nu.
kursus umum jeung pangaweruh teoritis tur praktis tambahan anjeun diajar di sakola kalawan atikan anjeun.
pangaweruh praktis jeung pangalaman relevan Anjeun ngamekarkeun kana parusahaan nyata.
Perusahaan tur ngabahas sakola dina rutin sarta satuju kana naon bisa diajar.
Sangkan anjeun meunang dina minimum waktu hiji yayasan teoritis kuat jeung loba pangalaman, tur ngamekarkeun salila studi anjeun pangalaman relevan di gaw nu.
Anjeun ménta sertipikat anjeun atikan sékundér jeung anjeun geuwat hiji hambalan badag dihareupeun peers anjeun!

Naha milih dual learning?

  • Anjeun diajar di lingkungan karya nyata
  • Anjeun ningkatkeun kasempetan proyek Anjeun
  • Anjeun sapanjang jeung parabot panganyarna na téknologi
  • Diajar ku lakukeun motivasi nambahan.
  • Anjeun latihan kaahlian lemes nu penting di pasar tenaga kerja, kayaning pakasaban, nyandak inisiatif, janten dina waktos, ...

Anjeun perlu mayar di learning dual?

Pikeun poé nu aya dunungan, Anjeun anu biasana dibayar. Waragad anu dibereskeun sarta gumantung kana umur anjeun jeung pangalaman. Jalma anu milih pikeun pembelajaran dual tetep fiscally gumantung jeung bapa maneh atawa kolotna anjeun nuluykeun pikeun nampa benefit anak.

Naon nya éta selisih dual learning jeung latihan?

Internships biasana lepas kirang panjang batan rentang di learning dual. Dina taun katujuh tina conto profésional nuturkeun 8 minggu di jalur normal (ie 40 poé ngajar magang)

Jalma anu milih pikeun pembelajaran dual jalan mun 130 dinten di pausahaan.

Dina magang ieu utamana dimaksudkeun nu latihan naon nu tos diajar di sakola. Dina pembelajaran dual do bener diajar di gaw nu.

Dimana tiasa I dual learning?

The GO! Spéktrum Sakola di Deurne (Antwerp) nyaéta pelopor dina pembelajaran dual. Urang nawiskeun leuwih 25 taun dina sistem pembelajaran dual Diajar + ngagawekeun. (Bagean-waktu pangajaran oge dual learning)

Inpo ngeunaan pembelajaran dual.

Frank Depoortere
Suksesi Learning Dual
frank.depoortere@spectrumschool.be
03 / 328 03 65

Balik! Spéktrum Sakola milu Idéal Dual Learning nu urang digarap kaluar konsép pikeun portopolio murid keur Dual.

logo TRIALOG

Urang cooperate jeung Erasmus proyék Éropa + "Trialog". Hiji aplikasi pikeun mantau learning dina gaw nu.